Les aventures d’en Jan i la Trufa ( II )

La missió és a punt de començar i m’he d’afanyar a preparar totes les coses. La més important ja està a punt: el coet.

Des de la terrassa de casa es veu la plataforma des d’on s’enlairarà. Els de la tele ho ensenyen tot el dia. Diuen que anirà a la lluna la setmana que ve. Com que em dic Jan que jo també hi aniré i la Trufa, la meva preciosa gossa, m’acompanyarà.

Cada tarda, quan torno de l’escola, la mare em dóna el berenar i m’afanyo a fer els deures. Després tinc temps de jugar i ja fa tres dies que la Trufa i jo ens tanquem al taller per preparar la missió. La bicicleta ja està preparada.

Ja ho sé que aniré a la lluna amb un coet, però fins al coet hi arribaré amb la bicicleta. A la cistella hi he posat un coixí per la Trufa. El primer dia vaig arreglar el maleter de la bici, que estava una mica trencat.

A l’estanteria del costat de la porta del taller hi ha capses de sabates velles. Els cordons de les botes de muntanya del pare em serveixen per lligar el maleter a la bicicleta. La Trufa m’ajudava amb les seves dents.

Ella és la vigilant de la missió. No deixa que ningú s’acosti al nostre amagatall dins el taller!

Hi ha un comentari

Leave a Reply