11. A la cuina del Regne

Cullerades del confinament

A la cuina del Regne hi treballa molta gent. Imagineu el tràfec que porta una cuina el dia que hi arriben els nous ingredients que venen del Laboratori. ( Algun dia uns explicaré com hi arriben, però això mereix una història a part. )

La cuina sempre està a punt per preparar els plats que demanden tants i tants comensals. Per allà hi volta sempre la Princesa Mireia que és la que controla que tothom estigui al seu lloc i tingui tot el que faci falta perquè els menús surtin perfectes.

El Cavaller de les Galetes, l’Estudiant i tots els altre cuiners controlen tots els focs i decoren tots els plats. De mica en mica els coneixerem a tots.

Ja que parlem de cuiners, avui coneixem a la Jèssica, la cuinera més jove de la colla. La que transcriu les receptes per tal que tots els cuiners sàpiguen què menjaran els clients i com. És tan bona als fogons que ens ha conquerit a tots. Silenciosa, calmada, elegant i intel·ligent, ens té a tots el cor robat.

No, no pensis que només escriu receptes. També cuina, serveix als comensals, fa demostracions culinàries amb la mama Magda i col·labora amb tots els habitants del regne. Ets una gran companya.

Onzè dia de confinament.

Leave a Reply